Livrarea produselor se face prin Fan Courier.

Livrarea prin Curier Rapid

• Comenzile plasate in zilele lucrătoare până în ora 16, vor fi expediate in aceeași zi, cu livrare in 24 de ore. Comenzile plasate dupa ora 16, vor fi expediate în ziua următoare cu livrare in 48 de ore de la plasarea comenzii. Comenzile plasate vineri după ora 16, vor fi trimise Luni, cu livrare Marti.

Transportul costă 16 lei pentru comenzi mai mici de 400 lei;
• Pentru comenzi mai mari sau egale cu 400 Lei, transportul este gratuit-valabil pentru localitățile care nu necesită km suplimentari. Nu noi decidem dacă sunt km suplimentari sau nu, transportul se calculează cu ajutorul calculatorului Fan Courier;
• Plata se face prin RAMBURS, la primirea coletului sau cu CARDUL, introducând datele cardului la plasarea comenzii;
• Orice comandă primită până in ora 16:00 va fi trimisă în aceeaşi zi, iar dumneavoastră o puteţi primi în 24 de ore.
Pentru comenzile la care livrarea necesită km suplimentari (localitățile fara sediu FanCorier/localitățile aflate la distanța mai mare de 10km față de sediul FanCourier) livrarea se taxeaza suplimentar, taxa initiala de 16 lei la care se adauga 1leu/fiecare km suplimentar. O altă variantă ar fi sa ridicați dumneavoastră coletul din cel mai apropiat sediu Fan Courier cu taxa de transport 16 lei.

Avantajele trimiterii prin Curier Rapid:

Livrare Sâmbăta în localităţile importante!
Rapiditate - Livrarea se face în 24 ore în zilele lucrătoare ( Luni-Vineri | 10:00 - 18:00 )
Siguranţă şi eficienţă;
Verificare Online a statusului expedierii. Se poate verifica aici - Verificare AWB


RETURNAREA PRODUSELOR-RETUR GRATUIT!

Returul este gratuit doar pentru localitățile în care exista sediu Fan Courier, fără km suplimentari. 

Produsele se pot returna în maxim 14 zile calendaristice de la primirea coletului însă dorim să anunțați returul conform procedurii descrise mai jos.

Fie că doriți să schimbați produsul, fie că doriți returnarea banilor, nu trebuie să vă deplasați! Noi trimitem curierul la dumneavoastră.

Ce trebuie sa faceți dumneavoastră:

Pentru RETUR: Faceți click A I C I și selectați subiectul "retur" iar în mesaj să ne specificați referința comenzii, motivul returului, un cod IBAN și numele titularului.

Pentru SCHIMB:Faceți click A I C I și selectați subiectul "schimb" iar în mesaj să ne specificați referința comenzii, modelul și numărul produsului pe care îl doriți în schimb.

De restul ne ocupăm noi!

În vederea returnării produselor trebuie respectați următorii pași:

- Returnarea contravalorii produselor se face numai într-un cont bancar, nu acceptăm colete cu ramburs!
- Produsele trebuie returnate în aceeași stare în care au fost trimise;
- Nu trebuie să poarte urme de purtare;
- Trebuie să conțină etichetele și documentele cu care au fost trimise;
- Nu se acceptă colete cu ramburs;
- Nu se primesc retururi neanunțate;
- Cheltuielile transportului de retur vor fi suportate de către noi, în cazul în care nu se dorește altceva în schimb;

- În cazul în care se dorește schimbul produsului cu un alt produs, returul îl suportăm noi iar noua expediție o va suporta clientul-11 lei. Dacă doriți schimb cu o altă mărime sau un alt produs, noi trimitem produsul iar când curierul ajunge la dvs. veți înapoia curierului coletul inițial. Dacă doriți schimb cu un alt produs, trebuie sa alegeți un produs cu același preț.

- Este alegerea dvs dacă doriți banii înapoi sau un alt produs;

-Contravaloarea produselor se returneaza numai prin transfer bancar.
- Trasnsferurile bancare se efectueaza in aproximativ 48 de ore de la primirea coletului, în zilele lucrătoare. Transferurile bancare pentru returnarea produselor se efectueaza numai după ce coletul trimis de client ajunge la noi în starea în care a fost trimis.
- În cazul în care s-a beneficiat de transport gratuit la o comandă mai mare de 400 RON, iar după returnare, valoarea produselor devine mai mică de 400 RON, avantajul transportului gratuit se pierde.