Despre noi

Compania noastră

O firmă tânără susținută de o echipă dinamică, bigiotto.ro își propune să câștige încrederea fiecărui client.

Fondată în 2014, compania noastră aduce pe piața românească un nou tip de magazin. Acest concept îmbină două modele traditionale, cel de outlet și cel de magazin de prezentare. Chiar daca pare o idee nonconformistă, magazinul bigiotto.ro vă aduce noile modele direct din fabricile producătorilor. Ideea de outlet se regăsește în magazinul nostru doar privind către prețuri, în rest toate produsele expuse de bigiotto.ro sunt noi, fac parte din cele mai noi colecții ale producătorilor și sunt din 100% piele naturală de cea mai bună calitate. 

  • Noile colecții aduse direct din fabricile producătorilor pentru dumneavoastră !

Am încercat sa creăm un site cat mai prietenos și sperăm ca am reușit, însa, dacă întâmpinați orice fel de dificultate pe bigiotto.ro vă rugăm să ne scrieți la secțiunea "Contact". Vă stă la dispoziție o echipă tânără, dinamică și promptă de consultanți și programatori care lucrează pentru confortul dumneavoastră. Orice solicitare scrisă și trimisă echipei bigiotto.ro va fi rezolvată.

Vă invităm sa vizitați magazinele noastre cât mai des pentru a descoperi mereu alte modele fermecătoare. Suntem convinși că veți găsi ce căutați, și vă garantăm:

Cele mai colecții de fiecare dată !

Oferte, promoții și reduceri foarte dese și senzaționale !

Pentru comenzi în afara orașului sau în alte orașe, este mai comod să folosiți site-ul bigiotto.ro. La fel și aici veți găsi toate modelele, prețurile fiind în general cu 10 până la 50% mai mici. Vă invităm sa urmăriți site-ul nostru, deoarece avem și reduceri valabile câteva zile, promoții și vouchere cadou la anumite ocazii.

  • Produse de calitate din 100% piele naturală !
  • Prețuri de producător la cele mai noi modele !
  • Garanție 30 zile inclusiv la cumpărăturile on-line !

Magazilul nostru


Cluj-Napoca, Cluj, România

Vă așteptăm în centrul orașului Cluj-Napoca pentru a încerca produsele din colecțiile noastre, iar pentru cei dintre voi care vă aflați în alte orașe site-ul nostru vă stă la dispoziție, mereu actualizat și plin de oferte !

Păreri ale clienților

“ Un magazin superb din toate punctele de vedere ! Pornind de la vitrina atrăgătoare și până la spațiul foarte bine organizat, bigiotto este un magazin în care te simți bine ! Nu este prima dată când cumpăr de la ei și recomand cu drag acest magazin !

Maria Todoran 

Este un magazin de încredere. Îl recomand !

Sorin Ovidiu Marinescu